0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

ATS: »Nogle gange griner de allerede, når vi kommer ind på scenen«

Gorm Vølver og Ole Rasmussen sidder til hverdag bag skærm og hæve-sænke-bord i et baggårdshus ved Rådhuspladsen og forfatter Politikens satiriske spalte ATS. Men når de drager på turne med ATS’ liveshow, bliver de feteret næsten som rockstjerner.

Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Gorm Vølver og Ole Rasmussen har stjernestatus, når de optræder på Folkemødet. I 2012 havde de sågar daværende statsminister Helle Thorning-Schmidt som opvarmning.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Vores mest markante fiasko var ...«, siger Gorm Vølver, nærmest fornøjet, da han skal opsummere 25 års erfaring med ATS-liveshow.

Deres første show kom i stand, fordi Politiken Plus spurgte, om ikke de kunne fortælle læserne, hvordan de laver ATS: »Det gad vi ikke. Vi går ind for ’don’t tell it, show it’, så vi læste sådan set bare op af ATS«, siger han.

Det var ikke helt godt, selv om det nu ikke var det show, der har været den største fiasko, så hurtigt tænkte ATS-herrerne, at det kunne blive bedre, og teksterne er sidenhen blevet kædet sammen i et forløb. Kendte ATS-figurer som Brokkendorf og landbetjent Svendsen er med, afbrudt af nyhedsblokke, og de synger sange og har et powerpoint-show – for nogle af pointerne er afhængige af billeder.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts