0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kritikerskolen d. 8. april: Emma Holten, CEPOS og Cevea

Her kan I se videooptagelsen og lytte til podcast-versionen af Kritikerskolens online-besøg med Emma Holten, Martin Ågerup fra CEPOS og Per Michael Jespersen fra Cevea d. 8. april 2020.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


Først har vi besøg af den feministiske debattør, Emma Holten, der til daglig arbejder som kønspolitisk rådgiver i udviklingsorganisationen Oxfam IBIS. Vi taler om, hvordan coronavirussen rammer socialt og biologisk skævt, og hvilke spørgsmål pandemien stiller ift. ulighed i samfundet og vores afhængighed af omsorgserhvervene både her i Danmark og i udlandet.

Derefter (Ca. ved 62:15) har vi besøg af to tænketanksdirektører: Martin Ågerup, direktør for den liberale tænketank CEPOS, og Per Michael Jespersen, der er direktør for den progressive tænketank Cevea og tidligere redaktionschef for Politikens debatredaktion og stifter af Politikens Kritikerskole. Martin Ågerup har i de forgange uger kritiseret regeringens lukkethed om krisestrategien for Danmark flere gange – både ud fra et sundhedsmæssigt og økonomisk perspektiv. I mellemtiden har flere sat spørgsmålstegn ved den globale liberalismes holdbarhed på baggrund af coronaens indtog. Per Michael Jespersen har især slået på trommen for, at vi ikke skal vende tilbage til nedskæringer af det offentlige efter krisen har lagt sig.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts