0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kritikerskolen d. 2. april: Hanne-Vibeke Holst og Politikens debatredaktion

Her kan I se videooptagelsen og lytte til podcast-versionen af Kritikerskolens online-besøg med forfatter Hanne-Vibeke Holst og debatredaktører fra Politiken, Kenneth Lund og Susan Knorrenborg d. 2. april 2020.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For ca. tre år siden skrev Hanne-Vibeke Holst romanen ’Som pesten’, der handler om, hvordan ”Den Spanske Syge 2.0” ruller over hele verden som en pandemi. Vi taler med Hanne-Vibeke Holst om forskelle og ligheder mellem Coronakrisen og pandemien i hendes bog. Vi taler om, hvordan debatten herhjemme har reageret på hendes bog før og nu. Og så skal taler med hende om, hvordan hun ser sin egen rolle efter at have skrevet en bog, der for nogen virker nærmest profetisk.

Udover Hanne-Vibeke Holst, får vi bagefter besøg af to debatredaktører fra Politiken: Susan Knorrenborg og Kenneth Lund (ca. 30:40). De fortæller om, hvordan debatten i spalterne har kørt indtil videre i Coronatiden, og hvad de går op i, når de udvælger indlæg i disse tider.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter