0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kritikerskolen d. 20. april: Mikkel Andersson og kritikken af den danske strategi

Hør podcasten eller se videoen af Kritikerskolens online-besøg med Mikkel Andersson d. 20. april 2020.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Alle med symptomer på corona-virus skal fremover testes, lød det fra sundhedsminister Magnus Heunicke (S) på pressemøde d. 20. april.

Regeringen har nu skruet gevaldigt op for testkapaciteten for at kunne kortlægge smittespredningen i Danmark. Det er særligt det lave antal tests, der er blevet kritiseret af skeptiske debattører som Mikkel Andersson. Mandag eftermiddag talte vi med ham om, hvorvidt alt er godt nu, eller om den udvidede kapacitet kommer alt for sent?

Mikkel Andersson er journalist, borgerlig debattør, tidligere vært på Radio 24syv og står bag den satiriske nyhedstjeneste, RokokoPosten. De seneste uger har han kastet sig ud i en særdeles kritisk dækning af den danske corona-strategi, både fra et politisk, økonomisk og sundhedsfagligt perspektiv. Udover at være aktiv på de sociale medier og i klummer har han også startet podcasten ”Lukket Land”, hvor han taler med andre kritikere og eksperter. Mikkel Andersson giver os en overflyvning på kritikpunkterne af den danske strategi, og så skal vi tale med ham om, hvorvidt man kan kritisere sundhedsfaglige strategier som en ikke-sundhedsfaglig person.


Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts