0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Klumme: »Hvor bliver madens minister af?«

Mad og madkvalitet får meget lidt opmærksomhed fra fødevareministeren.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann (arkiv)
Foto: Martin Lehmann (arkiv)

Mad. Eva Kjer Hansen sætter forhåbentlig mere fokus på mad og madkvalitet i 2016.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da Eva Kjer Hansen, miljø- såvel som fødevareminister (V), i december afholdt 25-års jubilæum som folketingsmedlem, lagde hun billeder af kagebordet ud på sin facebookprofil.

Det er den eneste gang, Kjer Hansen i sit halve år på posten har skrevet noget om mad og madkultur på Facebook, og afspejler fint, hvor hendes fokus er. Hendes nye superministerium med ansvar for både miljø, landbrug og fødevarer har annonceret næsten ingen nye tiltag på madområdet, altså den del af hendes ressort, der handler om madens sundhed og kvalitet, gastronomien, ernæringen, den regionale madkultur og dyrevelfærden i råvarerne.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere