0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madskribent: Hvorfor er bacon ikke en grøntsag, når ketchup er?

Salt, fedt og tørret gris gør det lettere at få de 600 gram frugt og grønt om dagen til at glide ned.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Grøntsag? Bacon og andre tørrede griseprodukter er fantastiske smagsgivere til grøntsager.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Grøntsager har den ulempe, at de er sindsoprivende kedelige i store, rå mænger. Simpelthen dødens pølse. Det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til, hvis man har ambitioner på landets, klimaets og de stigende sundhedsudgifters vegne om at få mere grønt i kosten.

Misforstå mig ikke, grøntsager kan smage fantastisk, men dem, der kan gnave sig igennem bundter af ubehandlede gulerødder, er få og sjældne. For de fleste af os gælder, at der skal gøres noget ved grøntsagerne for at gøre dem interessante og ikke mindst tilfredsstillende på det der dybe kødagtige umami-plan, hvor man føler sig mættet.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere