0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Chris Opander Tonnesen
Foto: Chris Opander Tonnesen

Marie Holms søde køkken: Her er tærten, der fik Master Fatman til at fri til Marie Holm

Sød, syrlig, smørblød og smørsprød. Marie Holm dedikerer kapitel ti i serien om retten til dessert hver dag til citrontærten, der gjorde Morten Lindberg salig.

FOR ABONNENTER

Siden fandt jeg ud af, at han var særligt vild med syrlige søde sager som desserter med ananas, citroner og rabarber. At han, ligesom jeg, var varm fortaler for at spise dessert hver dag og spise desserten først. At han ikke kunne tåle jordbær, og at vi havde en fælles kærlighed til svesker. ​​

Få fri adgang til Politikens grønne madunivers

Opret dig nu og få adgang til vores madunivers med over 750 grønne opskrifter og madartikler.

Få fri adgang i 7 dage