Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nyt kostråd: Spis fisk og røræg med fløde til morgenmad

Stenaldermad er blevet ganske populært. Her viser stenalder-madstedet, Palæo, hvordan man laver den gode stenaldermorgenmad.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Røræg:

Til 1 portion (stor)

-Tre økologiske æg og en lille smule piskefløde piskes sammen med æggene.

-Toppes med persille-pesto

-Serveres med Palæo-brød:

100 gram græskarkerner

100 gram solsikkekerner

100 gram mandler

100 gram valnødder

100 gram hørfrø

100 gram sesamfrø

5 æg

1 dl olie

2 tsk salt

Sådan gør du:

Blend hele massen sammen og kom det i en smurt form - gerne en silikoneform.
Dejen bages i en time ved 160 grader i en forvarmet ovn.

-Evt med frisk laks og avokado på brødet

Læs mere:

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden