0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

5 hjerter til stenalderkogebog: »Det er appetitvækkende og indbydende opskrifter«

Prøv selv 3 af de opskrifter, der gjorde anmelder Kjeld Koplev lækkersulten.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jes Larsen
Foto: Jes Larsen

Palæo. Anmelder Kjeld Koplev lever selv delvist efter stenalderdiæten, og han mener, at Kong Hans-køkkenchefen Thomas Rodes palæoopskrifter er lækre.

Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Politiken Madklub
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Efter sigende har vores hjerner ikke udviklet sig siden stenalderen.

Mange kvinder vil givet mene, at det passer fint på en masse mænd. Og det er næppe positivt ment.

Stjernekokken Thomas Rode Andersen mener derimod, at vi madmæssigt alle skal tilbage til stenalderen.

Masser af kød
Væk med pizza og pasta, brød og basser, ris og rodfrugter. Slut med kulhydraterne i kartofler, sukker og søde sager.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce