Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
BORBERG THOMAS
Foto: BORBERG THOMAS
Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan river du nemt et hvidløg

Undgå at bruge overflødig tid på at pille og snitte hvidløget. Carsten Kyster viser hvordan.

Kokkeskole
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Slå, riv, færdig!

MADKLUB Få masser af fordele som medlem af Politiken Madklub - og en lækker velkomstgave

Hvidløget er nemt at rive på et helt almindeligt rivejern.


1. Hvidløgsfed i en fart
Det kan være et pillearbejde at få et hvidløgsfed skilt fra de andre. Det er meget nemmere at lægge hele hvidløget på et fast underlag og give løget et ordentligt slag med håndroden: Så deler hvidløget sig i fed på et sekund.


2. Brug rivejernet
Hvis man snitter sit hvidløg eller presser det i en hvidløgspresser, piller man normalt hvidløget først. Det er der ingen grund til, når man river et hvidløgsfed på et rivejern.


3. Adskilt

Rivejernet adskiller skallen fra feddet helt automatisk. Når man ikke fjerner skallen inden rivning, har man samtidig noget at holde fast i, når det allersidste af feddet skal rives.

NYHEDSBREV Få tjeks daglige nyhedsbrev i din mailboks

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden