Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Eksklusivt. Ølbaren Mikkeller er ifølge indehaver Mikkel Borg Bjergsø helliget svært tilgængeligt øl i verdensklasse. Søndag står den på havregrynsøl.

Eksklusivt. Ølbaren Mikkeller er ifølge indehaver Mikkel Borg Bjergsø helliget svært tilgængeligt øl i verdensklasse. Søndag står den på havregrynsøl.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Brunch med øl i København blev udsolgt på en time

Søndag skal 25 mad- og ølentusiaster spise Beer Geek Brunch på Vesterbro.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I denne uge er det igen tid til den ekstremt omfattende madfestival Copenhagen Cooking 2011.

Og søndag løber et af de mere spektakulære og spøjse indslag på madfestivalen af stablen. Her er der nemlig Bar Beek Geek Brunch på Mikkeller Bar i Viktoriagade.

Menuen står på en velkomstdrik, samt en masse forskellige øl fra bryggeriet Mikkellers Breakfast/Brunch-serie og mad, der passer til. Alt i alt, hvis man spørger folkene bag Mikkeller selv, »en drømmebrunch«.

»Vi havde plads til 25 personer, og vi fik udsolgt på en time. Maden bliver afslappet gourmet. Kim Agersten fra Mielcke & Hurtigkarl laver ca. ni retter, og vi sætter stoutøl til«, fortæller James Andersen, barchef på Mikkeller Bar.

Øl med havegryn
Bryggeriet Mikkellers internationale ry blev grundlagt og stadfæstet af serien af øl kaldet Beer Geek Breakfast og Beer Geek Brunch, hvor Breakfast er en oatmeal stout med kaffe, og Brunch er en imperial stout med kaffe.

Kaffe og havregryn + øl = ølnørdens morgenmad, lyder tesen fra bryggeriet, der kan opklyse, at havregryn tilsættes for at give mundfylde til øllet, og kaffe for at give smag og balancere sødmen i det ret kraftige øl.

Smagningen af havregryns-øllet er blot et element blandt 80 gastronomiske oplevelser på Copenhagen Cooking.

I år byder nordens største madfestival også på arrangementer som Nordic Taste, MAD Foodcamp og Taste the World.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

  • Du lytter til Politiken

    Vi holder sommerferie men...
    Vi holder sommerferie men...

    Henter…
  • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

    Du lytter til Politiken

    Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
    Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

    Henter…

    Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

  • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

    Du lytter til Politiken

    Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
    Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

    Henter…

    Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden