Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

Kok og diætist Søren Damgaard lærer journalist Stine Behrendtzen at lave mad af rester. Det bliver meget lækkert.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Miljøministeren vil lære danskerne at spise rester

Sammen med 'Stop spild af mad' vil Karen Ellemann få os til at smide mindre mad ud.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Alt for meget mad ryger direkte i skraldespanden fordi der er købt for stort ind eller fordi man er usikker på, hvordan man bruger rester og overskydende mad. Også butikker, restauranter og cafeer står for et stort madspild.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden