Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Madshow. Indretningen hos Brass Monkey sprudler af kitsch, hawaii-stemning og surf-souvenirs, og på tallerknerne er der grillede fisk og skaldyr.
Foto: Fotograf: Dan Nielsen. dannielsen.dk

Madshow. Indretningen hos Brass Monkey sprudler af kitsch, hawaii-stemning og surf-souvenirs, og på tallerknerne er der grillede fisk og skaldyr.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Eksotisk bar åbner flammende fiskegrill

Brass Monkey på Enghavevej udvider nu baren med køkken.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vesterbros originale tiki-bar har siden åbningen tiltrukket rom-afficionados og gæster, der elsker at få serveret eksotiske cocktails i keramikkranier.

Nu sætter Brass Monkey også mad på menuen. Baren har nemlig forvandlet sit opvaskeskur til et lille køkken, som er blevet døbt 'Big Kai’s Seafood grille'

Her skal der nu laves små og større retter med udgangspunkt i stillehavskøkkenet, og det betyder masser af østers, rejer, fisk, kokos, ananas og ild.

Fra Japan til Mexico

Som med drinkskortet og indretningen er maden inspireret af den oprindelige tiki-kultur og de første tikibarer som 'Don the Beachcomber' og 'Trader Vic’s', hvor menukortet ofte bestod af et sammensurium af retter fra hele stillehavsområdet fra Japan over Hawaii til Californien og Mexico.

»Da vi synes, at udvalget af fisk og skaldyr stadig er for ringe i København, vil vi gerne støtte op om pionererne og bidrage med vores remix af et tiki-seafood grill-køkken«, forklarer indehaver Kasper Georg Jensen, som også driver den kombinerede cocktailbar og restaurant Salon 39 sammen med Thomas Raae Rasmussen.

LÆS ARTIKEL

LÆS ARTIKEL

Fra Brass Monkeys menu kan man for eksempel bestille 'Big Kai’s coconut shrimp', 'Østers Exotica' eller en 'El Ray'-krebseburger, som er opkaldt efter et af Europas bedste surf-rockbands, El Ray, der tilfældigvis holder til på Vesterbro og har spillet live på baren.

Derudover kan Big Kai’s tilbyde ceviche (rå fisk marineret i limesaft), fisk- og skaldyrs-spyd fra grillen og - som det eneste kød på kortet - en Kahuna-burger. Priserne ligger fra 40-125 kroner.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden