Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Frederik Hilmer Svanholm
Foto: Frederik Hilmer Svanholm

Vinder. Den unge kok Jonas Christensen fra 1. t.h. vandt Årets Gericke-pris i kategorien hovedretter for sin fortolkning af gule ærter med sprængt kalvebryst.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madanmelderne har talt: Årets hovedret 2011 er gule ærter

Årets Gericke-priser blev uddelt søndag aften. Noma vandt to.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der var en snorlige parade af langstilkede champagneglas klar, da toppen af dansk gastronomi søndag aften indfandt sig på Hotel- og Restaurantskolen i Valby for at overvære uddelingen af Årets Gericke-priser.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden