0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madanmelderne har talt: Årets hovedret 2011 er gule ærter

Årets Gericke-priser blev uddelt søndag aften. Noma vandt to.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Frederik Hilmer Svanholm
Foto: Frederik Hilmer Svanholm

Vinder. Den unge kok Jonas Christensen fra 1. t.h. vandt Årets Gericke-pris i kategorien hovedretter for sin fortolkning af gule ærter med sprængt kalvebryst.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der var en snorlige parade af langstilkede champagneglas klar, da toppen af dansk gastronomi søndag aften indfandt sig på Hotel- og Restaurantskolen i Valby for at overvære uddelingen af Årets Gericke-priser.

Kolossen Bo Jacobsen med fru Lisbeth, den franske foregangsmand Francis Cardenau, tv-kokken James Price, Thomas Herman fra Nimb, Bent Christensen fra Den Danske Spiseguide, Paul Cunningham og mange, mange flere.

Gericke-priserne uddeles af den danske madanmelderforening, og i år var både verdens bedste restaurant, Noma, og verdens bedste kok, Bocuse d'Or-vinderen Rasmus Kofoed med i opløbet.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere