Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

Hæder. Som den eneste Michelin-restaurant kan Relæ nu bryste sig af at at være 90-100 procent økologiske i alt, hvad de foretager sig.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk Michelin-restaurant får guld i økologi

Som den første Michelin-restaurant kan Restaurant Relæ erklære sig 90-100 procent økologisk.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Først blev den kåret til byens bedste spisested af politiken.dk’s læsere. Siden fik den en bib-gourmand pris og sågar en Michelin-stjerne, og forleden kom det frem, at spisestedet Relæ i Jærgersborggade på Nørrebro var rykket 19 pladser frem på listen over verdens bedste restauranter, sådan at den nu er nummer 56.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden