0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Eks-Noma-kokke om deres nye restaurant: »Det kan aldrig blive som Noma«

Kokkene bag 'Bror' drømmer om at supplere med økovarer fra et landbrug på Sejerø.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 JENS DRESLING
Foto: JENS DRESLING

SPÆNDT. De tidligere Noma-kokke Samuel Nutter og Victor Wågman åbner snart Restaurant Bror - et sted, dermed managerens ord »omsorgs- og respektfuldt, men også meget ærligt. Ligesom en bror«.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Idéen har været på tegneblokken i to år, og i slutningen af marts står de to tidligere Noma-kokke, Victor Wågman og Samuel Nutter, klar til at åbne ’Restaurant Bror’ i Sankt Peders Stræde midt i København.

»Vi ville opleve noget anderledes. Noma var fantastisk, men man skal ikke blive for længe ét sted«, siger Victor Wågman om den drengedrøm, de to kokke ser frem til at udleve.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce