Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lokale råvarer.  Mads Refslund var med til at grundlægge  Noma og det  nye nordiske køkken, og selv i New York laver han mad med urter og spæde skud, han har plukket i byens parker.
Foto: Benjamin Kürstein

Lokale råvarer. Mads Refslund var med til at grundlægge Noma og det nye nordiske køkken, og selv i New York laver han mad med urter og spæde skud, han har plukket i byens parker.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk gourmetkomet indtager New York

Den danske michelinstjernekok Mads Refslund, der var med til at grundlægge det nye nordiske køkken, er rykket til New York og og bliver badet i ros af amerikanske anmeldere.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Man må ikke.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden