0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opskrifter: Lav mad med de oversete danske fisk og skaldyrsarter

Bliv inspireret til at lave mad med blæksprutte, kulmule og hjertemuslinger.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
SIMON FALS
Foto: SIMON FALS

Eksportvarer. Vi gider ikke spise jomfruhummere, kulmuler og ørreder og eksporterer dem i stor stil. Det er der dog ingen grund til. Bliv inspireret til at lave mad med de oversete danske fisk og få opskrifter fra Politikens kogebogsskribenter.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med en kystlinje på 7.314 km og en maksimal afstand til havet på 52 km synes Danmark at have de optimale fiskeforhold. Og fisket bliver der da også i høj grad, men en stor del af fangsten vil vi ikke selv spise. Nej tak, så hellere spise importeret laks fra Norge.

LÆS ARTIKEL

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce