Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Eksportvarer. Vi gider ikke spise jomfruhummere, kulmuler og ørreder og eksporterer dem i stor stil. Det er der dog ingen grund til. Bliv inspireret til at lave mad med de oversete danske fisk og få opskrifter fra Politikens kogebogsskribenter.
Foto: SIMON FALS

Eksportvarer. Vi gider ikke spise jomfruhummere, kulmuler og ørreder og eksporterer dem i stor stil. Det er der dog ingen grund til. Bliv inspireret til at lave mad med de oversete danske fisk og få opskrifter fra Politikens kogebogsskribenter.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Lav mad med de oversete danske fisk og skaldyrsarter

Bliv inspireret til at lave mad med blæksprutte, kulmule og hjertemuslinger.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med en kystlinje på 7.314 km og en maksimal afstand til havet på 52 km synes Danmark at have de optimale fiskeforhold. Og fisket bliver der da også i høj grad, men en stor del af fangsten vil vi ikke selv spise. Nej tak, så hellere spise importeret laks fra Norge.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden