0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stjernekok elsker simple retter: »Hvidkål kan smage ligeså godt som kaviar«

Paul Cunningham giver de billige råvarer god tid og fuld musik i sit køkken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MAGNUS HOLM
Foto: MAGNUS HOLM

Tålmodighed. Ved tilberedelsen af de simple retter, må man væbne sig med tålmodighed, god musik og et glas vin i køkkenet. (arkivfoto)

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da Paul Cunningham sidst lavede en kogebog, blev han kritiseret for at at bruge for meget kaviar, for mange trøfler og for meget foie gras.

Derfor har han i sin nye kogebog, ’Privat’, haft lyst til at lave noget mere enkelt og simpelt, for mad handler ikke kun om at bruge de dyreste råvarer, mener Cunningham:

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere