0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

3,6 millioner danskere spiser and juleaften

Danskerne eksperimenterer gerne med fremmede madkulturer, men ikke juleaften.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
EHRBAHN JACOB
Foto: EHRBAHN JACOB

førerposition. Anden ligger på en klar førsteplads over danskernes foretrukne spise juleaften. Først på tredjepladsen kommer kalkun med 7,8 procent, mens fjerdepladsen indtages af gås, som kun 6,7 pct. planlægger at sætte til livs.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Selv om de fleste danskere ikke tøver med at rejse jordkloden tynd for at finde nye gastronomiske horisonter, er der ikke meget nyskabelse, når det kommer til, hvad der skal på bordet juleaften.

Det skriver erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarers netmagasin FoodCulture.dk.

En repræsentativ befolkningsundersøgelse, som Landbrug & Fødevarer netop har fået lavet af Userneeds, viser, at 65,5 procent af danskerne vil spise andesteg juleaften, mens 42,8 procent har tænkt sig at spise flæskesteg.

ritzau

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce