Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Cathrine Becher
Foto: Foto: Cathrine Becher
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Få Søren Ryges opskrift på fedtebrød

Med få ingredienser kan man altid fremtrylle friskbagte fedtebrød til kaffen

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med kokosmel, hjortetaksalt og flormelis i køkkenskabet kan man altid fremtrylle friskbagte fedtebrød til kaffen. Søren Ryge Petersen har gjort det hundredvis af gange med stor succes og videregiver her sine erfaringer:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden