0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Få Søren Ryges opskrift på fedtebrød

Med få ingredienser kan man altid fremtrylle friskbagte fedtebrød til kaffen

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Foto: Cathrine Becher
Foto: Foto: Cathrine Becher
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med kokosmel, hjortetaksalt og flormelis i køkkenskabet kan man altid fremtrylle friskbagte fedtebrød til kaffen. Søren Ryge Petersen har gjort det hundredvis af gange med stor succes og videregiver her sine erfaringer:

Da jeg forleden skrev historien om Anne Margrethes kringle, nævnte jeg i forbifarten, at jeg ’bager fedtebrød, for det ved jeg, hvad er.’

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce