Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Simon Fals
Foto: Simon Fals

Sundt. Er det mælkefedtet, ostens særlige proteiner, vrimlen af bakterier eller noget helt fjerde? Forskerne prøver at finde ud af, hvorfor ost tilsyneladende ikke er skadelig – måske ligefrem gavnligt – for helbredet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forskere: Fed ost er langt bedre end sit ry

Forskningsresultater viser, at selv fuldfed ost ikke har forventede negative effekter.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Juni i år kom en gruppe anerkendte australske forskere fra Baker Heart and Diabetes Institute i Melbourne ud med et lille studie af, hvordan mælk, yoghurt og ost påvirker vores risiko for hjerte-kar-sygdomme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden