0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Mens vi venter: »Topskud smager fucking godt«

Fire topkokkes bud på sæsonens bedste grøntsager

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Blodigt. Blodappelsiner er i sæson lige nu, og anbefales af kokken Søren Wiuff. Kål, urter og trøffel er også friske og gode netop nu.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvad er dit yndlingsgrønt lige nu?

»Purløgløg, altså de små skud fra purløg, der har fået lov at vokse. De sætter nærmest horn, der minder om spæde forårsløg, men de har en løgsmag, der er så kraftig, at den overrasker de fleste. Jeg får gæster her i weekenden, og dem glæder jeg mig til at overraske med masser af purløgløg. En anden af mine absolutte yndlingsting er sicilianske blodappelsiner, som smager nærmest ubeskriveligt godt. Man kan finde dem i italienske supermarkeder, hvis ikke jeg når at købe dem alle sammen«.

LÆS ARTIKEL

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts