0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Provinsens stjernekokke: Fantastisk med ny nordisk michelinguide

En michelinguide, der rækker ud over hovedstæder, vil både skabe diversitet og drivkraft, lyder det.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MIK ESKESTAD
Foto: MIK ESKESTAD

Provinshåb. Stjernekokke som Thorsten Schmidt fra Ruths Hotel byder en nordisk madguide hjertelig velkommen til udkantsdanmark.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den sidste uges tid har rygterne om en ny, nordisk michelinguide floreret i krogene af det danske kokkeland. Hvis guiden som forventet bliver en officiel realitet fra i morgen, vil det fremover betyde, at ikke kun hovedstadens restauranter er i spil til de årlige michelinstjerner.

Og det er noget, som glæder provinsens stjernekokke, der altså hidtil har været oversete i michelinsammenhæng.

På Ruths Hotel i Gl. Skagen har den aarhusianske og internationalt kendte stjernekok Thorsten Schmidt slået sine folder, siden han overtog stedets to restauranter omkring årsskiftet.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere