Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Søren Sørøver
Foto: Søren Sørøver

kødfyldt kost. »Vi spiser alt for meget kød herhjemme, meget mere end vi har godt af«, mener Lone Vitus, der skriver bøger om mad og fødevarer og blogger om sit hverdagsliv på landet. Hun spiser ikke selv kød.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madaktivist: »Dansk madkultur er noget rod«

Et køleskab skal som udgangspunkt være tomt, mener landmand Lone Vitus, der driver bloggen lonelandmand.dk. Hun er hellere sulten end går på kompromis med de gode råvarer.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

... noget rod. Den går i alle retninger. Vi har ikke rigtig nogen stolthed og glæde ved maden, på samme måde som man f.eks. har i Italien, hvor man går på markedet og køber tomater og dufter til dem, og der er en helt anden omsorg for den enkelte ingrediens.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden