Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Søren K
Foto: Søren K

Delikat. Inviter til påskefrokost uden at stå i køkkenet selv. Søren K. leverer en forårsfrisk frokost ud af huset.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Madklub: Hent påskefrokosten hos Søren K - med rabat

Slip for at stå i køkkenet og få lækker mad lige til at stille på påskebordet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Inviter gode venner, dæk et hyggeligt påskebord, og hent en lækker syvretters frokostmenu lige til at stille på bordet.

MADKLUB Bliv medlem af Politiken Madklub og vælg mellem 3 lækre velkomstgaver

Er du medlem af Politiken Madklub, kan du benytte dig af tilbuddet fra restaurant Søren K i Den Sorte Diamant og spare 45 kroner per kuvert.

Særprisen gælder også, hvis du har Pluskort.

Masser af lækkerier
Du får en påskefrokost, der tager udgangspunkt i nordiske råvarer. Retterne er kreeret af de to køkkenchefer, Taus Schumacher og Jens Søndergaard, og alt er lavet fra bunden.

Påskefrokosten består af:

- Søren K's fortolkning af svensk branteviksild med dildkviste, brændte løgringe og vesterhavsost.

- Rullet, røget torskerogn med estragoncreme, brøndkarse og jordskokkechips.

- Søren K's krondildgravet laks med kapers, karse samt en let og cremet sauce af sennep og skyr.

- Æggesalat med sprøde æbler serveret på hjertesalatblade drysset med stenbiderrogn.

- Små kogte kartofler med sprøde løgringe og trompetkantarel-mayonnaise. Hertil Søren K's rustikke rugbrød og koldhævede surdejsbrød samt gammeldags kærnet smør.

- Søndergaards landpaté af kalv fra Himmerland med blomkålspickles.

- Lammerullepølse rullet med timian, persille, sort peber og løg med karse og urtefedt.

- Til kaffen: Et nougat-marcipan-æg overtrukket med mørk chokolade.

Hent og pak ud

Anretningen er lige til at gå til.

Der er ingen tilberedning. Det eneste, man skal gøre, er at hente maden og flytte den fra engangsemballage over i eget service.

Søren K i Den Sorte Diamant er kåret som Bib Gourmand-restaurant af Michelinguiden - hvilket betyder, at der er tale om en restaurant, der har god kvalitet til rimelige penge.

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden