0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Lav mad over bål: Sæt ild til din snack

Bålmad er ikke hurtig mad, men skaber sanselig madlavning og smag. Her serverer kokken Nicolai Tram fire nemme opskrifter på snacks, der gør en aften om bålet ekstra lækker.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mad lavet over ild har en nerve, som mad skabt i perfekt kontrollerede omgivelser aldrig får.

Det handler især om det sanselige aspekt i madlavningen. Det, som på papiret ikke burde have indflydelse på smagen, men som alligevel synes at have det.

Der, hvor du bliver taget ud af dit køkken – og her mener jeg ikke bare ud på terrassen og vende pølser på grillen, men ned på jorden med røg i øjnene.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce