Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Alice de Champfleurys kogeskole: En enkel, luftig omelet kan redde en frokost for uventede gæster

Med æg i huset kan du altid tilberede et delikat måltid. Ikke mindst en omelet kan fyldes og krydres med, hvad grøntsagsskuffen gemmer, og løfte dine rester.

FOR ABONNENTER

Ægget og solen har guld i mund. En velsignelse, som må værnes om. Ægget, en gave fra naturen, lægges generøst af hønen, inden vi snupper det til os selv. Ægget har alle dage været en værdifuld spise.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden