0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Kender du den brunstokkede rørhat? Her er råvarerne, du skal spise i september

Efterårets første kolde pust blæser over september, hvor vi høster, plukker og samler i naturen. Det er vildt, godt og næsten helt dekadent.

FOR ABONNENTER

Spis dem for eksempel i en lun salat med kål og brombær – gerne vilde. Skær rørhatte i skiver, hak et skalotteløg, og pluk en kvist timian. Varm en pande, til den er rygende varm, og tilsæt olie. Steg rørhattene gyldne uden at rode for meget rundt i dem, så de får en flot stegeflade. Tilsæt en gavmild klat smør, timian og hakket skalotteløg, citronskal og -saft. Til sidst salt.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.