0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Stærk, varm og krydret: Harirasuppe med linser og kikærter

Prøv denne suppe fra det mellemøstlige køkken.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 1 time og 15 min.

2 rødløg
4 fed hvidløg
2 røde peberfugter
4 stængler bladselleri
15 g frisk ingefær
0,5 dl olie til stegning
1 spsk. stødt koriander
1 spsk. stødt spidskommen
1 tsk. gurkemeje
1 spsk. paprika
1-2 spsk. harissa, alt efter hvor stærk suppen skal være
200 g røde linse
2 dåser kikærter
1 dåse hakkede tomater
8 dl grøntsagsbouillon
salt og peber
saft af 1 citro

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.