0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Suppe med bagte tomater og peberfrugt

Til denne suppe skal peberfrugter og tomater bages først, hvilket giver en rigtig aromatisk og sødlig smag.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

Hjemmelavet tomatsuppe kan hurtigt få lavet et godt indhug i tomathøsten. Sprøde croutoner og creme fraiche giver konsistens og fylde til suppen.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

3 røde peberfrugter
700 g modne tomater
2 rødløg
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
salt og peber
1 håndfuld bredbladet persille
4-6 spsk. olivenolie
2-3 dl grøntsagsbouillon

Croutoner
4 skiver brød, i tern
3 spsk. olivenolie
groft salt