0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Mette Dahlgaards opskrift: Grillede hvide asparges med peberrod og sprødt brød

Jeg bliver helt glad, hver gang vi nærmer os aspargessæsonen. Asparges skal have lov til at være asparges, der skal ikke være for mange dikkedarer, og peberrod hjælper den hvide asparges rigtig godt til ikke bare at være fed og kedelig i smagen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Gernyx
Foto: Flemming Gernyx

Når du kvaser aspargesene med et grydelåg eller den flade del af en køkkenkniv løber aspargesvæden ud og blander sig med yoghurten.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 35 min.
Samlet tid: 1 t.

500 g yoghurt naturel
8 store hvide asparges
4 skiver brød, gerne fra dagen før
smør vindruekerneolie
eventuelt 1 kvist rosmarin
1 stang peberrod, ca. 15 cm er rigeligt
1 citron, saft og skal
salt og peber

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce