0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Røget fisk rørt som tatar

Rørt med tatartilbehør som rødløg, peberrod, kapers og masser af citronsaft bliver den røgede fisk til fornem festmad. Ikke mindst når den får den rørte tatars klassiske prik over i’et: en æggeblomme på toppen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Stine Christiansen/Skovdal Nordic
Foto: Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Elementerne fra en klassisk servering af tatar – og ikke mindst den gule æggeblomme – klæder den røgede fisk på som til fest.

Aftensmad