0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fyldig, nem salat: Bagt knoldselleri med linser, hasselnødder og persille

Bagt selleri giver dybde og fylde i den her salat, der både kan spises til frokost og være en del af et større måltid.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Den nemmeste måde at tilberede selleri på er ved at bage det helt i ovnen og herefter skære det ud.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personerArbejdstid: 30 min.Samlet tid: 2 t.

1 stort knoldselleri
3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
200 g belugalinser
75 g hasselnødder
150 g syltet selleri (se opskrift her)
1 bundt bredbladet persille, bladene heraf
salt og friskkværnet peber

Sådan gør du:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce