0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Top med frisk mozzarella og mikrogrønt: Pizza med grillede østershatte

På Surt bruger kokkene østershatte fra den økologiske svampeproducent Funga Farm på Nørrebro, og mikrorucola fra Nabo Farm. Du kan fint bruge almindelig rucola fra haven, eller andre bløde urter med skarpt bid.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Mikrogrønt vokser på et underlag som eksempelvis vat (ligesom karse) eller en hampemåtte. Når bladene og de små stængler er spiseklar, kan de klippes af.