0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bagte løgplanter med salsa verde og brødkrummer

Du kan udelade ansjoserne fra salsaen for en helt vegetarisk version. Husk i så fald at smage til med 1 tsk. salt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mike Karlsson Lundgren
Foto: Mike Karlsson Lundgren

De bagte løg bliver ekstra smukke af at blive pyntet med spiselige blomster. Det kan være den lilla purløgsblomst, ramsløgets hvide blomst eller bellis fra græsplænen.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 40 min.

4 rødløg
4 gule løg
8 forårsløg
4 nye hvidløg
4 spsk. olivenolie
Salt

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce