0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Gobi musallam (helbagt blomkål)

Denne ret er inspireret af den klassiske nordindiske mughlai- opskrift, Murgh Musallam (helstegt kylling). I vores slægt laver vi denne krydrede ret med hele blomkål til fester med vegetariske gæster, fordi den er lige så visuelt imponerende som de andre grillede kødretter på bordet. Blomkålen kan med fordel tilberedes på forhånd og opvarmes inden spisetid.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Musallam betyder hel eller intakt. Traditionelt er det måden, man serverer kostbare råvarer såsom vagtler, fasaner og lammekøller til festmåltider og gæstebud på.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 35 min.