0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Yoghurtsuppe med kikærtedumplings

Det her har været Waqas’ yndlingsret, siden han var lille. Karhi er en tyk og dybtkrydret suppe, der er lavet på yoghurt og kikærtemel med mange lag af varme i krydderierne. Suppen serveres med pakoras eller friske grøntsager i og kan spises som suppe eller med ris.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 25 min.
Samlet tid: 40 min.

50 g besan (gram flour/kikærtemel)
4 dl Yoghurt
1 l vand
½ tsk. gurkemejepulver
1½ tsk. chilipulver
1½ tsk. salt
4 spsk. ghee
1 tsk. sennepsfrø (sorte)
2 tsk. spidskommen (frø)
15 sorte peberkorn
5-6 nelliker
½ tsk. bukkehornfrø
5 cm Kasia kanelbark
4 hele kardemommepoder