0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ravioli med spinat og ricotta

Det er ikke så svært at lave ravioli, som man måske skulle tro, men det tager selvfølgelig noget tid.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hovedret til 2-3 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 40 min.

Pastadej:
100 g durummel
ca. 200 g hvedemel (tipo 00)
1/2 spsk. olivenolie
1/2 spsk. citronsaft
1/4-1/2 dl vand
2 æg
durum til udrulning

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce