0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sprødstegt multe med grov ærtemos

Sprødstegt fisk og ærtemos er en skøn kombination. Ærtemosen kan bruges alle steder, også med kød eller grøntsagsretter. Den smager sindssygt godt: Bittesmå børn elsker den – hele vejen op til, at man ikke har flere tænder i munden. Og så er den vildt nem at lave.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lykke Rump
Foto: Lykke Rump

Det er ikke kompliceret at stege en god fisk - andre fisketyper med skind kan også bruges - og servere den med ærtemosen.

Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

600 g multefilet
koldpresset jomfruolivenolie
flagesalt

Ærtemos
1 stort løg
1 kg friskbælgede ærter (eller frosne, optøede)
2 dl grøntsagsbouillon
lidt saft og fintrevet skal af 1 citron
flagesalt
friskkværnet sort peber

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce