0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Helt fra bunden: Vietnamesiske dybstegte forårsruller 'Chả Giò Chay' med hjemmelavet sweet chili sauce

Du har måske prøvet at lave friske vietnamesiske forårsruller med rispapir. I denne opskrift friterer vi rispapiret til nemme, varme og sprøde forårsruller. Den hjemmelavede chilisauce holder sig fint på køl en måned.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 2 personer

Sød chili sauce:
1/2 dl riseddike
1/2 dl vand
1/2 dl sukker
1 spsk. risvin eller anden hedvin (kan udelades)
1 røde chilier
1 fed hvidløg
1 lillefingerstørrelse rod ingefær
1/2 spsk. soja
2 tsk. majsstivelse