0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nyfortolkning af den nordafrikanske ret: Shakshuka med søde kartofler, srirachasmør og syltede løg

Shakshuka er en nordafrikansk ret, hvor æg slås hele ud i en tomatsauce og bages i ovnen. Det her ligger langt fra den klassiske shakshuka, men søde kartofler har lige det rigtige fugtniveau til at danne bund til æggene.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Elena Heatherwick
Foto: Elena Heatherwick
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den israelskbritiske stjernekok Yotam Ottolenghi har sammen med Noor Murad udgivet en kogebog om at lave mad af det, man har på hylderne, i stedet for at købe ind. Han insisterer på, at det ikke er en coronakogebog, men en bog, der skal inspirere til at give mere mod til at lave mad selv.


Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce