0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Cremet risotto med græskar

Dette er en af mine favoritrisottoer. Den er cremet og skøn og perfekt til efteråret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

3-4 personer
Tid: 40 minutter

1 butternutsquash, ca. 600 g klargjort græskar
12-16 blade salvie
olivenolie
1 løg
2 fed hvidløg
3 dl risottoris
lidt olivenolie
1 spsk. smør
2 dl hvidvin
7-8 dl grøntsagsbouillon eller vand
lidt olie til stegning
200 g mascarpone
100 g revet parmesan
salt og peber
lidt revet parmesan
lidt salvieblade til servering
sort peber

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.