0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Græskarkorma

Supernem og mættende grøn ret, der med masser af krydderier og brændte farver passer perfekt til efteråret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lene Samsø
Foto: Lene Samsø
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Aftensmad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hovedret til 3-4 personer
Tid: 35 minutter

1 dl røde linser
1 stor bagekartoffel
1 græskar, f.eks. hokkaido, ca. 1 kg klargjort græskar
ghee eller olie og smør (se tip)
1 løg, hakket
3 fed hvidløg, revet
1 spsk. revet ingefær
1/2 tsk. stødt nellike
1/2-1 tsk. cayennepeber (efter smag!)
1 spsk. god karry
1 spsk. garam masala
1 spsk. nigellafrø
1 tsk. knuste fennikelfrø
4 dl mosede tomater (f.eks. passata)
eventuelt 1/2 tsk asafotida (kan undlades) *
1 dåse kokosmælk (400 g)
1-2 dl vand eller grøntsagsbouillon
salt
1 nip sukker
200 g spinat

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce