0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Overskydende torsk, æbler og havregrød

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ved overskydende torsk forstås stykker af torsken, som ikke altid anvendes, f.eks. hovedet. Ud over gæller, øjne og ben kan det hele spises med stor fornøjelse. Æblerne giver her sprødhed og friskhed. Det er meget vigtigt, at de kun lige får en smule varme. Grød i forskellige afskygninger finder stadig flere anvendelser i gastronomien, og den fine smag går rigtig godt til fisk. Både stegt eller som her i en slags stuvning. Foto: Astrid Dalum

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du

Gå på opdagelse i torsken, og skær alle de stykker fra, der er til at få fat i.

Drys det hele med groft salt, og lad det salte i et par timer.

Skær gællerne ud af hovedet, og forsøg at klippe det op, så det kan trykkes fladt.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts