0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Æble- og peberrodsjuice

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
LARS JUST
Foto: LARS JUST
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg bliver mere eller mindre forkølet, hver evig eneste gang sæsonerne skifter.

Når først uheldet er ude, drikker jeg en bombe af en ingefærte, der sparker tænderne ud af munden på enhver influenza. Klogere ville det nok være i god tid at forsøge at forebygge med denne juice, der er frisk, velsmagende og pakket med vitaminer.

1. Skyl æbler, og skær dem i kvarte. Skræl peberroden, og skrab den med en kniv, som hvis du spidsede en blyant. Igen må man være forsigtig med mængden af peberrod og vurdere smagen efter, hvor meget knald der er på den, du har fået fat i.

2. Fyld en kande med isterninger, og hæld saften fra citronen ned over dem. Bland den revne peberrod med æblerne, og hæld dem i en saftpresse eller juicemaskine.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden