0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Citrussalat med ugli

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
NIELS CHRISTENSEN
Foto: NIELS CHRISTENSEN
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER


Skræl alle citrusfrugterne, og befri dem for hvide hinder – vælg citrusfrugter i forskellig farve og smag: Den røde honningpomelo er fin med lys grape og gul ugli. Blodappelsiner er gode med den lyse pomelo eller grape og gul ugli.

Kog sukker, vand og ingefær op i en gryde, indtil sukkeret er opløst. Køl lagen af, hæld den over citrusfrugten, og pynt med hele mynteblade.

Citrussalaten kan også nydes uden sukkerlage, eller man kan udelade ingefær, som godt kan overdøve de finere smagsnuancer af de forskellige citrusfrugter. Salaten er god til morgenmad, brunch eller som tilbehør til kager eller marokkansk mad. Afhængig af, hvad man serverer til salaten, rækker den til 4-6 personer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts