0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Saltbagte skalotteløg, kartoffelpuré og urtecroustillant

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MARIA FONFARA
Foto: MARIA FONFARA
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

James Price har sammensat en nytårsmenu i luksusgenren. Her er vi nået til hovedrettens tilbehør:

Saltbagte skalotteløg
12 skalotteløg
salt
1 dl fond

Pure af vitelottekartofler
300 g vitelottekartofler (violette kartofler)
100 g bacon i fine tern
1-2 finthakkede skalotteløg
2 spsk. hakket purløg og persille
1 knust fed hvidløg
lidt citronskal
1 tsk. hakket citrontimian
100 g smør

Urtecroustillant
2 lag filodej
1 æggehvide
div. krydderurter: timian, rosmarin, salvie
lidt smeltet smør

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce