0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Arme riddere

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du
Brødet vendes kort tid i lidt mælk og derefter i lidt kanelsukker – eventuelt tilsat lidt nellike og allehånde. Brødet ristes i cirka et minut i smør på en varm pande. Server med vaniljeis og frisk frugt.

Vil man gøre lidt ekstra ud af det, kan man drysse lidt sukker ud på en bageplade med bagepapir og sætte det i ovnen, til det smelter. Tag karamellen ud af ovnen, og lad den køle af, inden den bruges som pynt. En anden mulighed er at koge lidt æblejuice ind med en smule ingefær, til det bliver til en sirup, der serveres til de arme riddere.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts