0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Sprød omelet

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du:
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem med et ballonpiskeris, til de skummer godt. Tilsæt chipsene – pas på de ikke knækker – og lad dem trække i æggene i 1 minut. Sæt en stor slip let-pande over ved middel varme og tilsæt 2 tsk. olie. Hæld blandingen over i panden, og vend forsigtigt rundt med en silikonepaletkniv. Brug paletkniven til at løsne omeletten fra pandens kanter.

Efter 40 sekunder, når omeletten er bagt i bunden: Læg en tallerken med bunden opad oven på omeletten. Hold panden med den ene hånd og tallerkenen med den anden, og vend forsigtigt panden rundt, så omeletten kommer over på tallerkenen. Stil panden tilbage på blusset, og tilsæt yderligere 2 tsk. olie.

Lad omeletten glide fra tallerkenen ned i panden, så den ubagte side nu er i kontakt med varmen. Steg i yderligere 20 sekunder. Server omeletten på en tallerken.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden